Kelly Family se v březnu vrátí s albem "We Got Love"

31.01.2017 09:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Chystá se další velký hudební comeback. O Kelly Family bylo v posledních letech slyšet pramálo, vždyť poslední deska jim vyšla před dvanácti lety. Loni v listopadu oznámili, že chystají koncert v německém Dortmundu. Ten se velmi rychle vyprodal, proto přidali i další termíny. Comeback by to ale nebyl úplný, kdyby formace nepotvrdila práce na novém materiálu.

"Po letech jsme znovu ve studiu a pracujeme spolu," informovali Angelo, Joey, Jimmy, John, Patricia a Kathy na sociálních sítích. Deska s názvem "We Got Love" by se měla objevit na trhu 17. března. Obsahovat bude kromě novinek i osvědčené hity v nových aranžích. Ze zveřejněných jmen je patrné, že se Kelly Family nevrací kompletní a spoustě fanynek bude chybět především Paddy.

V Německu je trojvystoupení Kelly Family (koná se 19. až 21. května) bráno jako comeback desetiletí. Vystoupení v Dortmundu se budou konat v hale pro patnáct tisíc lidí a dá se vydedukovat, že rychlost prodeje lístků byla hlavní hybnou pákou pro tvorbu nového materiálu a vydání desky. Jestli na ni naváže i rozsáhlejší turné, není prozatím známo.

Kelly Family vydali své první nahrávky už v hlubokých sedmdesátých letech minulého století. Největší šílenství však zažili o dvacet let později. V roce 1994 jim vyšla přelomová deska "Over The Hump" s megahity "Because It's Love", "I Can't Help Myself" či "An Angel". Alba se prodalo přes dvacet milionů kusů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY