Avenged Sevenfold v únoru spolu s Disturbed rozbouří Vídeň

31.01.2017 18:21 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Avenged Sevenfold, Rock am Ring, Nürburgring, Německo, 8.6.2014
© facebook.com/rockamring
Hvězdná sestava rockových kapel už za pár týdnů jen o kousek mine naše hranice. Pro moravské a slovenské fanoušky je ale Vídeň stále schůdnou koncertní destinací, a tak je určitě dobré o tomto hudebním svátku informovat i v tuzemsku.

Avenged Sevenfold se z původně metalcore kapely přetransformovali na stadiónový metal s vlivy Iron Maiden, Metalliky nebo Guns N' Roses, přesto je jejich novodobý zvuk mnohem osobitější než žánrově tuctové začátky. Charismatický vokál M. Shadowse, vynikající hráčské výkony (zmiňme hlavně sólového kytaristu Synyster Gatese) a propracované aranže skladeb dělají z tvorby AX7 delikatesu pro všechny rockové fanoušky.

Neméně charismatickým frontmanem disponují původně nu-metaloví Disturbed z Chicaga. Kapela už funguje téměř dvě dekády a na koncertu zazní kromě osvědčených hitů i famózní předělávka "The Sound Of Silence" z loňské řadovky "Immortalized". Trojici večera pak doplňuje bratrská alternativně metalová formace Chevelle.

A kdy a kam tedy zamířit? Do kalendářů si značte 23. únor, místem dění bude vídeňská Stadthalle. Koncert pořádá agentura Barracuda Music, vstupenky seženete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY