Soundtrack k "50 odstínům temnoty" nabídne nové hity i coververze

30.01.2017 15:25 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Soundtrack k filmu "50 odstínů šedi" se stal velmi žádaným zbožím na trhu především zásluhou Ellie Goulding a jejího hitu "Love Me Like You Do". Proto je jeho následovník k "50 odstínům temnoty" také netrpělivě očekáván. Zatímco film bude v českých kinech k vidění od 9. února 2017, soundtrack vyjde o den později.

Různí - Fifty Shades Darker (soundtrack)
© facebook interpreta
Zásluhu na zájmu má tentokrát hlavně dvojice Zayn a Taylor Swift, interpreti stěžejního songu "I Don't Wanna Live Forever". Taylor Swift je společně s Jackem Antonoffem a Samem Dewem spoluautorkou hitu, který byl vydán minulý měsíc a dostal se na první místo hitparád iTunes v osmdesáti zemích světa.

Na soundtracku se ale podílí i další zvučná jména, včetně Nicka Jonase a Nicki Minaj, Tove Lo, Johna Legenda, The-Dream, Sii, Kyga či Josepha Angela. Původní filmovou hudbu složil Danny Elfman. Kromě nových písní na soundtracku najdeme i coververze. Vycházející hvězda indie popu Frances nabízí skladbu "What Is Love", písni od Coldplay "The Scientist" oblékla nový kabátek Corinne Bailey Rae a Jose James představuje v nové verzi klasiku "They Can't Take That Away From Me".

Tracklist soundtracku je následující: I Don't Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker) - ZAYN / Taylor Swift, Not Afraid Anymore - Halsey, Pray - JRY (feat. Rooty), Lies In The Dark - Tove Lo, No Running From Me - Toulouse, One Woman Man - John Legend, Code Blue - The Dream, Bom Bidi Bom - Nick Jonas & Nicki Minaj, Helium - Sia, Cruise - Kygo (feat. Andrew Jackson), The Scientist - Corinne Bailey Rae, They Can't Take That Away From Me - Jose James, Birthday - JP Cooper, I Need A Good One - The Avener (feat. Mark Asari), Empty Pack Of Cigarettes - Joseph Angel, What Would It Take - Anderson East, What Is Love - Frances, On His Knees - Danny Elfman, Making It Real - Danny Elfman.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY