Madonna popřela informace o adopci dalších dětí z Malawi

30.01.2017 08:55 - Milan Menčík | foto: klapper.cz / musicserver.cz

Madonna v roce 2006 založila charitativní organizaci Raising Malawi a ještě v tom samém roce adoptovala syna Davida. O rok později přijala do své rodiny i dceru Mercy. Nyní byla nucena dementovat informace o tom, že adoptovala další děti. Spekulace se vynořily poté, co mluvčí místní vlády Mlenga Mvula místním médiím prozradil, že zpěvačka navštívila soud, který by měl do dvou týdnů rozhodnout o její žádosti.

"Do Malawi jsem přišla zkontrolovat stavbu dětské nemocnice v Blantyru a další projekty naší organizace Raising Malawi. Poté se vrátím domů. Zprávy o adopčním procesu se nezakládají na pravdě," vysvětlila Madonna dle serveru People.com. Ta už má ze vztahu s fitness trenérem Carlosem Leonem dvacetiletou dceru Lourdes a z manželství s režisérem Guyem Ritchiem šestnáctiletého syna Rocca.

Jedna z nejvlivnějších zpěvaček a umělkyň v historii popu je od roku 2008 členkou Rokenrolové síně slávy a držitelkou sedmi cen Grammy. Je známá i jako filmová herečka a režisérka. V poslední době se prezentuje hlavně jako velká odpůrkyně nového amerického prezidenta Donalda Trumpa.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY