Za hudbou do Barcelony: Na Primavera Sound vystoupí Frank Ocean či Arcade Fire

26.01.2017 12:39 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

Festival Primavera Sound se od roku 2001 každoročně koná v Barceloně ve Španělsku a letos se odehraje od 31. května do 4. června. Primavera se od začátku snaží představit fresh jména na hudební scéně a nalákat diváky napříč generacemi i žánry. V rozmanitých lineupech minulých ročníků jste tak mohli najít jména jako Pixies, Arcade Fire, Queens Of The Stone Age, Kendrick Lamar, Neil Young, New Order či Iggy & The Stooges.

Letos se jako headlineři představí Arcade Fire, Bon Iver, Frank Ocean, The xx, Grace Jones, Slayer, Solange, Van Morrison či Miguel.

Fanoušci spekulují i o Daft Punk, čemuž nasvědčuje mnoho indícií. Duo mělo zatím turné v roce 1997 a 2007, fanoušci tedy doufají v další turné po deseti letech. Po Paříži, Římě, Amsterdamu a právě barcelonském Parc del Forum, kde se festival koná, se navíc začínají záhadně objevovat přilby, které mnozí berou jako vodítko. Samotní Daft Punk však spekulace popírají.

Ať už s Daft Punk nebo bez, Primavera i tak nabízí bohatý kulturní i doprovodný klubový program v jednom z nejhezčích španělských měst. Vstupenky na celý festival jsou již vyprodány, jednodenní jsou aktuálně k dispozici za 80 Eur přes portál festivalu či distributora Ticketmaster.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY