Filmový životopis Britney Spears má premiéru už příští měsíc. Ona se k němu nehlásí

25.01.2017 12:51 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se chystá snímek o Michaelu Jacksonovi. Jeho premiéra je však zatím v nedohlednu, avšak čekání si můžete zkrátit filmem o jiné hudební megahvězdě. Už příští měsíc se totiž na televizní obrazovky dostane snímek stanice Lifetime, který popisuje cestu ke slávě, pád, ale také opětovný návrat na scénu jedné z nejúspěšnějších hudebních hvězd - Britney Spears.

Biografické dílo dostalo název "Britney Ever After" a mělo by zachycovat snad všechny zlomové momenty, které se v životě princezny popu odehrály. Přes svatební den s Kevinem Federlinem, nechvalně známý incident z roku 2007, kdy se zpěvačka nervově zhroutila a oholila si hlavu, až po její aktuální angažmá v Las Vegas.

Během nové upoutávky lze slyšet australskou herečku Natashu Basett říkat: "Chci být silná pro své fanoušky. Oni jsou to, co mě nutí jít dopředu." Australanka je právě onou herečkou, která ztvárňuje hlavní aktérku. V traileru je oblečena do různých legendárních outfitů, které na sobě kdy Britney měla. Rovněž se také snaží poměrně dobře napodobit zpěvaččin jižanský přízvuk.

Pravdou je, že samotná zpěvačka a její tým se ke snímku vůbec nehlásí, ba naopak od něj dávají ruce pryč, takže bude opravdu zajímavé, jakého výsledku se ve finále dočkáme. S velkou pravděpodobností totiž ve filmu nezazní ani jeden z jejích hitů.

Jak to celé dopadne, se fanoušci dozví už 18. února na televizním kanálu Lifetime.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY