LP vypustila hned dva nové klipy, "Other People" a "Tightrope"

30.01.2017 13:58 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Americká zpěvačka Laura Pergolizzi neboli LP si na svůj úspěch musela vskutku počkat. Debutové album sice vydala už v roce 2001, známá, alespoň v Evropě, se stala až loni díky hitu "Lost On You", který se držel několik týdnů na první příčce dokonce i v tuzemské rádiové hitparádě. Ale rozhodně ani předtím nešla označit za neúspěšnou, jen spíše psala skladby pro jiné - mezi její songwriting credits najdete třeba Cher, The Veronicas nebo Rihannu. Minulý rok nazpívala třeba hit Otto Knows a Aviciiho "Back Where I Belong".

Před pár dny ohlásila evropské turné, přičemž první koncert z něj, ten pražský, byl vyprodaný během pár minut. Ti, na které se nedostalo, mohou alespoň tišit smutek ne jedním, ale hned dvěma novými klipy. O novosti "Other People" by se sice dalo polemizovat, protože dosud pro naše teritorium jen nebyl přístupný, ale i tak. Spolu s opravdovou novinkou "Tightrope" tvoří klipy volnou trilogii, kterou je doporučeno sledovat s "Lost On You" uprostřed.

Stejně jako klipy mají i všechny tři skladby hodně společného, najdeme v nich pískání, nesou se ve středním tempu a ukulele + akustická kytara + její charakteristický zpěv se starají o obdobný zvuk. Jisté je, že pokud se vám líbí její průlomový hit, budou se vám líbit i další dvě skladby. Nabízejí totiž v podstatě to stejné, jen jsou o drobet méně chytlavější.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY