Markus Schulz má v "In The Night" co do činění se zamilovanou fanynkou

10.02.2017 09:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

V Miami žijící německý DJ a producent Markus Schulz téměř přesně před rokem potěšil své fanoušky novým albem "Watch The World", které bylo přijato s nadšením i odbornou kritikou. Markus se při jeho vzniku vrátil ke svým kořenům a své trancové songy skládal s kytarou. Deska přinesla již několik singlů, které následně ovládly přední světové kluby, aktuálně k nim přidává novinku "In The Night", která byla opatřena i klipem.

V klipu Schulz vychází z reálných příběhů jeho samotného i jiných DJů, kteří jsou díky své atraktivní práci v hledáčku žen. Některé fanynky své idoly milují natolik, že jsou ochotni překročit i zákon a vloupat se jim do jejích příbytků. Dodejme, že v songu se představuje i v LA žijící zpěvačka Brooke Tomlinson, pro kterou jde o první velkou hudební příležitost.

Připomeňme, že Markus Schulz se v současné době nachází i na velkém turné, které ho shodou okolností dnes večer (10. února) opět zavede i do Prahy. Večer mu bude patřit celý klub SaSaZu, kde předvede svůj jedinečný sedmihodinový open to close set. Poslední vstupenky seženete na pokladnách klubu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY