shop.musicserver.cz
Nové desky 3/2017

Nové desky 3/2017

Vydáno: 23.01.2017 10:17 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Novým albům tentokrát vévodí šestadvacátá deska Mikea Oldfielda, kterému bude sekundovat baskytarista Nathan East či jazzová klavíristka a zpěvačka Sarah McKenzie. Vychází také soundtrack k filmu "Velká čínská zeď" a kompilace nominovaných na Grammy. Rockery potěší novinky You Me At Six, Gotthard nebo Firewind. Z britských ostrovů na nás navíc útočí senzace As Lions.

Pokud se v pondělí 23. ledna vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Mike Oldfield - Return To Ommadawn (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock / world music

Mike Oldfield - Return To Ommadawn
Anglický multiinstrumentalista Mike Oldfield po necelých třech od desky "Man On The Rocks" vydává své šestadvacáté album nazvané "Return To Ommdawn". Jak už název naznačuje, vrací se s ním k svému třetímu počinu z roku 1975 "Ommadawn" a pomyslně i k jeho následovníkovi z roku 1978 "Incantations". To bylo totiž posledním albem rozdělené na části podle stran vinylových desek. K tomuto konceptu se Oldfield nyní, po takřka třiceti letech vrátil, a tak má album pouze dvě skladby "Part One" a "Part Two". V nich uslyšíte zhruba dvaadvacet druhů nástrojů včetně mandolíny, ukulele, banja, keltské harfy, bodhranu, afrických bubnů, zvonkohry, nebo různých klávesových nástrojů včetně mellotronu a hammondek, když vše nahrál zcela sám. Nahrávku, která vznikla v domácím studia Oldfielda v Nassau na Bahamách, seženete vedle klasických formátů pochopitelně i na vinylu a také v deluxe edici s DVD, kde bude album ve formátu 5.1. Krátké ukázky jsou ke slyšení v e-shopu Amazon.co.uk.


As Lions - Selfish Age (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / metal

As Lions - Selfish Age
Britská rocková senzace, která nyní útočí na pulty obchodů s novinkou "Selfish Age" má jméno As Lions. V čele nadějné formace působí Austin Dickinson, syn slavného frontmana Bruce z kultovních Iron Maiden. Na nahrávání nástupce EP "Aftermath" dohlížel David Bendeth, který pomohl i Paramore nebo Bring Me The Horizon a také Kane Churko, známý ze spolupráce s Five Finger Death Punch a Disturbed. Z plodné spolupráce vzniklo jedenáct nových písní, kterým vévodí již zmíněná "Aftermath". Video k této písní najdete na YouTube.com.


Nathan East - Reverence (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / funk / soul

Nathan East - Reverence
Americký baskytarista Nathan East je známý jako člen studiových a koncertních kapel muzikantů, jako jsou Phil Collins, Eric Clapton, Herbie Hancock, nebo třeba kapela Toto. Už se ale nějaký čas věnuje i svému kvartetu a především sólové kariéře. Třetím přírůstkem do jeho samostatné diskografie je album "Reverence", na němž opět kombinuje jazz, funk, soul s lehkými odkazy na world music. Stejně jako v případě tři roky starého debutu, ani tentokrát nezůstal sám a pozval si do studia několik hostů. Pozvání nakonec přijali Philip Bailey, Verdine White, Ralph Johnson, Yolanda Adams, Kirk Whalum, Nikki Yanofsky, Chick Corea, Ruben Studdard a zahrál si s ním i jeho syn Noah East. První představení alba proběhlo prostřednictvím muzikantova profilu na facebook.com.


Disharmonic Orchestra - Fear Of Angst (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativa

Disharmonic Orchestra - Fear Of Angst
Disharmonic Orchestra obohacuje hudební scénu svou divnou hudbou od roku 1987. Od poslední desky "Ahead" při tom uplynulo čtrnáct let, a hlavně také proto je novinka "Fear Of Angst" velice očekávaným počinem. Deska vznikala během roku 2015 a její mix dostal na starost Manuel Bundschuh, mastering zase Thomas Tannenberger. Nad vydáním novinky chtěla mít kapela úplnou kontrolu, a proto se osazenstvo rozhodlo, že si přípravy zafinancují pomocí foundarisingové kampaně. Vzniklo celkem devět písní a jednu z nich s titulem "Aura" najdete na YouTube.com.


Firewind - Immortals (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: power metal

Firewind - Immortals
Řecká powermetalová formace Firewind v čele s kytaristou Gusem G., známým ze spolupráce s Ozzy Osbournem, připravila pro své fanoušky novinku s titulem "Immortals". Vzhledem k původu kapely semuzikanti rozhodli novinku zasvětit řecké historii. "Na této desce jsme se tedy zaměřili na legendární bitvu u Thermopyl. Datově spadá do období druhé perské invaze v roce 480 před Kristem," uvádí Firewind ve svém prohlášení. Ukázku v podobě EPK najdete na YouTube.com.


Gone Is Gone - Echolocation (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Gone Is Gone - Echolocation
V případě Gone Is Gone najdete slovo "superskupina" skloňované snad v každém článku. Formace, kterou tvoří Troy Sanders (Mastodon), Tony Hajjar (At the Drive-In), Troy Van Leeuwen (Queens of the Stone Age) a filmový skladatel Mike Zarin, přichází s novinkou "Echolocation". A přináší přesně to, co fanoušci metalové scény od metalové formace očekávají. Tvrdý, libozvučný, nekompromisní a přitom žádostivý zvuk. V žádném případě ale ne chvástavý, spíš zní, jak když se sejdou čtyři dobří kámoši a pustí se do hraní. Tak neváhejte a přesvědčte se sami poslechem jedné z nových skladeb "Sentient" na https://www.youtube.com/watch?v=l5PyweqIDkA.


Ramin Djawadi - The Great Wall (soundtrack) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Ramin Djawadi - The Great Wall (soundtrack)
Českými kiny se už třetí týden prohání americko-čínský snímek "Velká čínská zeď" v hlavní roli s Mattem Damonem. Nyní doplní tento film také soundtrack k němu, který seženete pod anglickým názvem "The Great Wall". Najdete na něm celkem dvacet skladeb, z nichž osmnáct má na svědomí německý skladatel s íránskými kořeny Ramin Djawadi, známý především díky hudbě k seriálu "Hra o trůny". Zbylé dvě pak dodali Zhao Mu-Yang, Leehom Wang a Tan Weiwei. Ukázky všech kompozic nabízí třeba americký Amazon.


Tip týdne

Sarah McKenzie - Paris In The Rain (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: tradiční pop / jazz

Sarah McKenzie - Paris In The Rain
Australskou jazzovou pianistku a zpěvačku Sarah McKenzie začal svět teprve objevovat. Po absolvování Bostonské Berklee College of Music se přestěhovala do Paříže a začala spolupracovat s Brianem Bacchusem, který pomáhal takovým muzikantům jako Norah Jones, Patricia Barber, nebo Gregory Porter. S ním také natočil předloňský debut "We Could Be Lovers", na nějž navazuje letos albem "Paris In The Rain". Paříž ale není jediným evropským městem, kterému věnovala tuto nahrávku. "When In Rome" patří italské metropoli, "Triste" Antonio Carlose Jobima Portugalsku a "Tea For Two" Londýnu. V třinácti písničkách jí stáli po boku uznávaní muzikanti - vibrafonista Warren Wolf, kytarista Mark Whitfield, basista Reuben Rogers, bubeník Gregory Hutchinson, trumpetista Dominick Farinacci, flétnista Jamie Baum, saxofonisté Scott Robinson a Ralph Moore a kytarista Romero Lubambo. Blíže se se Sarah McKenzie seznámíte prostřednictvím jejího VEVA, nebo na Supraphonline.cz.


Gotthard - Silver (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Gotthard - Silver
Švýcarská hardrocková formace Gotthard se hlásí o slovo s dvanáctou studiovkou "Silver". Nahrávání nových skladeb probíhalo ve studiích Yellow House Studio v Luganu pod dohledem producenta Charlieho Bauerfeinda, známého ze spolupráce s Helloween nebo Blind Guardian. jde v pořadí už o třetí nahrávku, na které se podílí nový zpěvák Nic Maeder. A jaké vysvětlení mají muzikanti pro název? "Je to důvod k oslavám! Gottgard fungují na hudební scéně pětadvacet let, což je stříbrná svatba, no ne?," uvedlo osazenstvo formace. Ohned po vydání vyráží kapela na koncertní turné. Jako support s nimi jedou Pretty Maids. Pokud si kapelu budete chtít poslechnout i naživo, budete mít příležitost 2. června na festivalu Metalfest Open Air v Plzni.


Palisades - Palisades (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Lakuna - Lakuna
Americká formace Palisades vznikla v roce 2011 a nyní vydává své třetí studiové album. Stejnojmenná nahrávka získala prozatím velice kladné ohodnocení, a to i přes nedávný turbulentní vývoj z pohledu personálních změn. S novinkou ze sebe chtěli muzikanti chtěli vydat to nejlepší a připravit co nejvíce kohezní nahrávku. I přes to se ale jednotlivé skladby od sebe výrazně odlišují a nepřechází do sebe až tak plynule. Z jedenácti nových písní si na YouTube.com nyní poslechněte úvodní kousek "Aggression".


You Me At Six - Night People (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

You Me At Six - Night People
Britská rocková formace You Me At Six vydává páté studiové album "Night People" a hned na úvod vás musíme upozornit, že tentokrát kapela servíruje daleko temnější a tvrdší kousky. Nahrávání probíhalo ve studiích Black Bird Studios s producentem Jacquire Kingem. Mix obstaral Andrew Scheps a mastering Eric Boulanger. Z deseti nových kousků se do éteru dostala už polovina a hned pilotní a úvodní singl "Night People" si můžete poslechnout na YouTube.com.


Kristina Fialová, Igor Ardašev - Martinů, Kalabis, Husa, Feld: Sonáty pro violu (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba / komorní hudba

Kristina Fialová, Igor Ardašev - Martinů, Kalabis, Husa, Feld: Sonáty pro violu
Česká violinistka Kristina Fialová si velmi rychle získává pozornost po celém světě, o čemž vypovídají i úspěchy z mezinárodních soutěží, jako jsou Talents for Europe, ACT London, Forbest Competition, Alexander and Buono International String Competition, Val Tidone Competition, či absolutní vítězství v mezinárodní violové soutěži Michala Spisaka v polských Katovicích. Na svém kontě má již několik alb a nyní k nim přidává další s názvem "Martinů, Kalabis, Husa, Feld: Sonáty pro violu". Čtyři sonáty v názvu zmíněných českých autorů se natáčely v kostele sv. Vavřince v Praze na Malé Straně, kde ji doprovázel zkušený klavírista Igor Ardašev, laureát Čajkovského soutěže v Moskvě, či soutěže královny Alžběty v Bruselu. Více podrobností včetně konkrétních skladeb a jejich ukázek naleznete na stránkách Supraphonu.


Různí - 20th Century Women (soundtrack) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Různí - 20th Century Women (soundtrack)
Dalším filmem, jehož soundtrack tento týden představíme, je komediální drama "20th Century Women", které posbíralo už řadu cen a nominací především pro dvojici hereček - Annette Bening a Greta Gerwig. V celkem devatenácti skladbách, které na albu najdete, se střídají instrumentální skladby Rogera Niella, který má na svědomí scénickou hudbu, a písničky použité ve filmu. Jejich interprety jsou například Talking Heads, Sandy Williams, David Bowie, Siouxsie And The Banshees, The Raincoats, či Louis Armstrong, nebo Fred Astair. Bližší seznámení s nimi nabídne portál AllMusic.com.


Dropkick Murphys - 11 Short Stories Of Pain & Glory (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: keltský punk / folk punk

Dropkick Murphys - 11 Short Stories of Pain and Glory
S mírným zpožděním se k nám dostává deváté album amerických punkerů Dropkick Murphys, kteří se inspirují v keltské hudbě a folku. Novinka "11 Short Stories Of Pain & Glory" vyšla na začátku ledna a jak napovídá název, najdete na ní jedenáct písniček - příběhů utrpení a slávy. Mezi nimi najdete i slavnou "You'll Never Walk Alone", která se stala hymnou mnoha fotbalových klubů jako FC Liverpool, nebo Celtic Glasgow. Album je zároveň prvním, na kterém se nepodílel hráč na backpipes Scruffy Wallace. Na svém YouTube.com profilu sdílí kapela první tři skladby a vzhledem k dřívějšímu vydání si již také můžete přečíst, jak album hodnotí Jiří V. Matýsek.


Různí - Grammy Nominees 2017 (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: různé

Různí - Grammy Nominees 2017
Ani ne za měsíc se budou v losangeleském Staples Center po devětapadesáté rozdávat stříbrné gramofonky. Jako obvykle vychází i letos kompilace nominovaných ve vybraných kategorií. Letošní "Grammy Nominees 2017" zaplnilo celkem jednadvacet písniček, jejichž interprety jsou Adele, Beyoncé, Justin Bieber, Drake, Sturgill Simpson, Kelsea Ballerini, The Chainsmokers, Maren Morris, Anderson .Paak, Twenty One Pilots, Sia, Sean Paul, Demi Lovato, Ariana Grande, Kelly Clarkson, Lukas Graham, Carrie Underwood, Keith Urban, Brandy Clark, Thomas Rhett, Miranda Lambert a Tim McGraw. Jejich seznam a ukázky nabízí německý Amazon.


The Regrettes - Feel Your Feelings Fool! (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: punk rock / rock'n'roll

The Regrettes - Feel Your Feelings Fool!
Americká kapela The Regrettes dává tak trochu vzpomenout na holčičí punk rockové kapely z osmdesátých let. Pravda je ovšem ta, že nejde o čistě dívčí band. Zpěvačku Lydiy Night, kytarsitku Genessu Gariano a baskytaristku Sage Nicole doplňuje bubeník Maxx Morando. Dohromady se dali předloni v Los Angeles, mají za sebou turné se Sleigh Bells a nyní vydávají debut "Feel Your Feelings Fool!", na nějž umístili hned patnáct kousků. Jak zní tahle kapela, která se inspirovala v hudbě Buddyho Hollyho nebo The Temptations, zjistíte na jejich YouTube.com kanálu.


Tycho - Epoch (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: ambient / post rock / elektronika

Tycho - Epoch
Americký muzikant Scott Hansen alias Tycho loni v září vydal svoji čtvrtou desku "Epoch", která se konečně dostává i k nám. Zda za to může nominace na Grammy v kategorii Nejlepší elektronické/taneční album, nebo ohlášení pražského koncertu, který proběhne v únoru, můžeme jen tušit, avšak zcela jisté je, že nadšené recenze si vysloužil komplet jedenácti skladeb, které s ním natočili kytarista Zac Brown a bubeník Rory O'Connor. Vzhledem k datu vydání už celé album můžete slyšet na YouTube.com profilu Tycha.


Dále vychází:

Aversions Crown - Xenocide (Mystic Production)
Call It Off - Abandoned (Sony Music)
David Honeyboy Edwards - I'm Gonna Tell You Somethin' That I Know (Warner Music)
Mozarteum Orchester Salzburg - Muzio Clementi: Symphonies (Sony Music)
Richard Galliano - The Milan Years (Warner Music)
Různí - Big Beat Line 1965-1968 (Supraphon)
The Collingsworth Family - Brooklyn & Courtney (Sony Music)

Vychází na vinylu:
311 - Transistor (Sony Music)
As Lions - Selfish Age (Warner Music)
Cesaria Evora - Club Sodade (Sony Music)
Disharmonic Orchestra - Fear Of Angst (Mystic Production)
Dropkick Murphys - 11 Short Stories Of Pain & Glory (Mystic Production)
Eurythmics - Greatest Hits (Sony Music)
Firewind - Allegiance (Lp Re-Issue 2017) (Sony Music)
Firewind - Forged By Fire (Lp Re-Issue 2017) (Sony Music)
Firewind - Immortals (Sony Music)
Gone Is Gone - Echolocation (Warner Music)
Gotthard - Silver (Mystic Production)
Grateful Dead - The Grateful Dead (Deluxe Edition) (Warner Music)
Meat Loaf - Bat Out Of Hell (Sony Music)
Mike Oldfield - Return To Ommadawn (Universal)
Scott Bradlee'S Postmodern - The Essentials (Universal)
Sly & The Family Stone - Stand! (Sony Music)
TLC - Crazysexycool (Sony Music)
Tycho - Epoch (Mystic Production)
You At Me Six - Night People (Mystic Production)

Reedice:
Astor Piazzolla - Itinéraire d'un génie (Warner Music)
Grateful Dead - The Grateful Dead (Deluxe Edition) (Warner Music)
Keith Jarrett - Solo Perfomance New York 1975 (Bertus)
Různí - Conan The Barbarian (Warner Music)
Theatre Of Hate - Westworld (Deluxe Edition) (Bertus)

NÁZORY
  • tak asi jen Firewind s odřenýma ušima....ale p (Fimi, 24.01.2017 20:03) Reagovat

    tak asi jen Firewind s odřenýma ušima....ale příští týden to příjde....KREATOR

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Konec jedné éry: You Me At Six vyjíždějí na poslední turné. Zastaví se i v Praze (03.03.2024 13:26)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Dua Lipa Rush Bono Kryštof Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu