DJ Wich novým singlem vzkazuje: "Choďte šeci do p**e"

20.01.2017 12:19 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Koncem minulého roku vydal uznávaný český hiphopový producent DJ Wich nabitou producentskou desku "Veni, Vidi, Wich", na kterou si přizval přes dvacet českých a slovenských hostů. O tom, že je Wich neustále aktivní, svědčí i počet již vydaných videoklipů. Aktuálně jsou venku "Tempo ft. Kali, Separ", "Jak ocel ft. Marpo & Trouble Gang" a "One More Time ft. Martin Svátek".

Dalšího a momentálně posledního vizuálního zpracování se dočkal poctivý banger "Choďte šeci do piče ft. Strapo, Hrdlorez Boris". Wichovi se podařilo udělat chytlavý beat, kterého se oba rappeři velmi dobře zhostili a předvedli v něm skvělé výkony. Jedná se nepochybně o jeden z nejlepších songů na albu.

Videoklip je unikátní v tom, že se v něm objeví přes dvě stě různých lidí. Fanoušci, rappeři, youtubeři, herci, komici, mnoho dalších zajímavých osobnostní a samozřejmě také sám DJ Wich. Původně se měl ve videu objevit také český moderátor Leoš Mareš, ten ale nakonec svou účast odmítl, což zmínil také na svém twitterovém účtu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY