Soundtrack k "Padesáti odstínům temnoty" nabídne opět plejádu hudebních hvězd

12.01.2017 15:24 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Filmový svět bude již za necelý měsíc bohatší o další díl soft-erotické ságy "Padesát odstínů", tentokrát temnoty. Celosvětově úspěšná, ale často kritizovaná knižní blbinka pro ženy každého věku dostává po dvouleté pauze filmový vizuál. Reklamní kampaně běží na plné obrátky a producenti se již těší, jak skupinky dam s cosmopolitanem v ruce a náhradními baterkami v kabelce zboří kina.

Ať už byly kvality prvního dílu "Padesát odstínů šedi" jakkoliv sporné, přiznejme si, že doprovodný soundtrack nebyl vůbec špatnou záležitostí. Ellie Goulding si díky megahitu "Love Me Like You Do" mohla dovolit vyjet i na světové turné a potěšila rovněž žhavá verze "Crazy In Love" od Beyoncé. Nové doprovodné CD se snaží na tento úspěch navázat, a tak si tvůrci přizvali opět zvučná jména.

Pilotní singl "I Don’t Wanna Live Forever" v podání Taylor Swift a Zayna byl představen již v prosinci. Nyní by měl do rádií vstoupit nový kousek od zpěvačky Halsey "Not Afraid Anymore". K nim se pak na albu připojí například Tove Lo, John Legend, Nick Jonas, Nicki Minaj a nikoho snad ani nepřekvapí, že svojí písní přispěla i Sia.

Na film se můžete jít podívat již 9. února, soundtrack "Fifthy Shades Darker" pak vychází o den později a bude mít následující tracklist: ZAYN & Taylor Swift - I Don't Wanna Live Forever, Halsey - Not Afraid Anymore, JRY - Pray (feat. Rooty), Tove Lo - Lies in the Dark, Toulouse - No Running From Me, John Legend - One Woman Man, The-Dream - Code Blue, Nick Jonas & Nicki Minaj - Bom Bidi Bom, Sia - Helium, Kygo - Cruise (feat. Andrew Jackson), Corinne Bailey Rae - The Scientist, Jose James - They Can't Take That Away From Me, JP Cooper - Birthday, The Avener - I Need a Good One (feat. Mark Asari), Joseph Angel - Empty Pack of Cigarettes, Anderson East - What Would It Také, Frances - What Is Love?, Danny Elfman - On His Knees, Danny Elfman - Making It Real.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY