Miloš Meier vystoupí se svým "Drumming Syndrome" v Moravských Budějovicích

12.01.2017 11:46 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Miloš Meier už ve svém mladém věku patří v současné době k nejuznávanějším a nejvytíženějším bubeníkům v České republice. Vystupuje s mnoha umělci a kapelami a také má svou vlastní show "Drumming Syndrome". Tu představí 27. ledna i v Moravských Budějovicích.

Meier působí jako kmenový hráč ve stále populárnější rockové partě Dymytry. Hraje s Danielem Landou, formací Supergroup.cz, BSP, Pražským výběrem, Stromboli i Michalem Pavlíčkem. V programu "Drumming Syndrome" zní samozřejmě velké množství bubenických sól, skladby, které jsou složeny vyloženě pro tento projekt, a také písně, které Meier hraje se jmenovanými tělesy a interprety.

Miloš Meier je technicky a hráčsky na takové úrovni, že se svojí show vystupoval na největších bubenických festivalech v Evropě. Na Meinl Drum Festivalu v Německu si zabubnoval po boku světové bubenické špičky, která hraje na činely značky Meinl, na festivalu Drummersday v Holandsku zase hrál po boku těch nejlepších belgických a holandských bubeníků. Prozatímním vrcholem Meierova hraní bylo vystoupení na festivalu La Rioja Drumming ve Španělsku. Tam hrál po boku takových velikánů, jako jsou Tommy Aldridge z Whitesnake, Chris Coleman (Prince) či Ray Luzier z Korn.

Své stále stoupající kvality předvede i 27. ledna od 19 hodin v sále Budivoj v Moravských Budějovicích. Vstupenky za 120 Kč lze zakoupit zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY