Rybičky 48 vzkazují, že jsou "Správní chlapi"

09.01.2017 12:06 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Rybičky 48 se obloukem vyhnuly sněhovým závějím a mrazu. Užívají si pěkně v teple dovolenou, ale na své fanoušky nezapomínají. Do éteru poslali nový videoklip "Správní chlapi", kterým zároveň zvou na jarní Správní chlapi tour. Šňůra startuje 3. února a čtrnáct koncertů potrvá do poloviny března. Jako host vystoupí formace Imodium.

Do nového klipu si Rybičky pozvali kamaráda z Harleje Tomáše Hrbáčka, Vláďu Šafránka z Walda Gangu, sestry DeCastelovy, Pekaře i Marka Ztraceného. Toho hned zkraje překřtili na Marek Lost a nechali vyhnat z pódia. Hned na začátku tedy jde jasně pochopit, že se jedná o další z řady poťouchlých videí, kterým není vůbec nic svaté a mají milionové sledovanosti.

Ostrý song je zároveň poctou výročí úmrtí Lemmyho z Motörhead. "Song 'Správní chlapi' jsme vymysleli v noci, když jsme zjistili, že zemřel Lemmy z Motörhead. Měli jsme potřebu udělat něco jako poctu pro něj, přestože jsme vyrůstali i na hromadě jiné muziky. Lemmy byl pro nás otcem metalu, punku, rocku a bez něj by dnešní kapely zněly úplně jinak," vysvětlil zpěvák Kuba Ryba. "Samozřejmě jsme to udělali s naší nadsázkou a smyslem pro humor. Pobavte se nad parodií ze sedmdesátých a osmdesátých let. Správní chlapi ještě nevymřeli!"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY