Sia chce opět útočit na světové hitparády novou verzí singlu "Move Your Body"

06.01.2017 17:32 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

U australské hitmakerky Sii si můžeme začít zvykat na to, že nás bude pravidelně zásobovat novou hudbou, a to v intervalech téměř jednou za čtrnáct dní. Po dvou singlech z minulého měsíce, "Never Give Up" a "Angel By The Wings", které se staly součástí filmových soundtracků, se vrací zpět k propagaci již rok staré desky "This Is Acting". S velkými úspěchy si zde totiž hrála na řadu světových zpěvaček, pro které napsala velké hity, ale dámy je pak s díky odmítly. Po písničkách pro Adele a Rihannu si jako další singl Sia zvolila kousek určený původně latinskoamerické krásce Shakiře.

Úderná taneční hymna "Move Your Body" střílí přímo do prvních řad světových hitparád. Snad nejvíce ze všech kousků "This Is Acting" tu jde slyšet, čí hlasivky měly původně probudit tuto vypalovačku k životu. Chytlavé "who ooo" by skvěle sedlo k soundtrackům fotbalových šampionátů, kde se Shakira cítí jako ryba ve vodě.

Aby byl úspěch vybraného singlu řádně ošetřen, vznikla již třetí verze, která je určená přímo rádiím. Po klasické albové variantě se na rozšiřující deluxe edici objevuje takzvaný "Alan Walker Remix" sázející více na klubovější zvuk. Pro éter je však určen nový "Single Mix" a již od prvních tónů je jasné proč. Výsledný zvuk se přibližuje karibským rytmům, které fungovaly již na megahitech "Cheap Thrills" a "The Greatest".

Je málo pravděpodobné, že se zpěvačce podaří uspět podobně jako u předchozích singlů. Na to je "Move Your Body" snadno ohratelné a nový mix zas tolik originální zvuk nezměnil. Podle oficiálního coveru můžeme soudit, že se brzy dočkáme i doprovodného videa, kde budou hrát prim opět taneční kreace a gesta mladé Maddie Ziegler. Ta se pravděpodobně již natrvalo stane oficiální tváří dámy, která je po Cher a Madonně jedinou ženou nad čtyřicet let bodující v Billboard Charts na prvním místě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY