Avril Lavigne chystá na letošek nové album

05.01.2017 10:41 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

I když Avril Lavigne vydala své zatím poslední eponymní řadové album v roce 2013, zažila hodně rušné tři roky. Vyjma vztahových vzletů a pádů v soukromém životě byla jejím největším soupeřem lymská borelióza. Zákeřnou nemoc však zpěvačka po dlouhém a vyčerpávajícím boji porazila a nyní své fanoušky navnadila na letošní rok.

"S radostí oznamuji, že pracuji na novém materiálu a v roce 2017 vydám nové album. Nemůžu se dočkat, až se vám otevřu a budu s vámi sdílet své srdce! Jsem nadšená, že si poslechnete nové písně. Rok 2017 bude úžasný."

Dvaatřicetiletá interpretka tak potvrdila, že připravuje svou v pořadí šestou řadovou desku. Texty a nálady nových písní budou odrážet i zmiňovaný boj s těžkou nemocí. "Nebyl to jen těžký boj, ale bylo to i hodně poučné a odrazí se to v mé nové hudbě, životě, umění a osobnosti. Nadále bude mou prioritou bojovat a zvyšovat povědomí o lymské borelióze prostřednictvím nadace Avril Lavigne."

Zpěvačka rozrazila dveře hudebního světa v roce 2002 debutem "Let Go". Byla osmkrát nominovaná na zisk některé z prestižních cen Grammy a zahrála si i v několika filmech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY