Berlínský undergroundový fenomén Dixon přijíždí do Roxy

07.01.2017 08:05 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

V současnosti nejskloňovanější DJské jméno na elektronické undergroundové scéně a držitel čtyřnásobného titulu nejlepší světový DJ ankety Resident Advisoru Dixon přijede na jaře poprvé do Česka. Majitel Innervisions Records nám 3. března předvede jeden ze svých eklektických setů, jimiž v posledních letech dobyl hudební svět. Dixona doplní, podle jeho vlastní volby, portugalský deephousový experimentátor Trikk. První vlna vstupenek se v omezeném počtu prodává za zvýhodněnou cenu 460 Kč + poplatky. Po vyprodání se bude cena navyšovat.

Dixon plakát
© facebook interpreta
Steffen Berkhahn aka Dixon je vicepresident fotbalového klubu, majitel berlínské pekárny a zároveň jednoho z neuznávanějších labelů současnosti - Innervisions. Až nedotknutelná aura, která se kolem Dixona v posledních pěti letech vytvořila, nám dává tušit, že v březnu zažijeme něco opravdu speciálního. Dixon je přesným opakem mainstreamového pojetí DJingu, netlačí svůj mediální obraz, odmítá rozhovory, neexhibuje online a více než následování trendů se je snaží tvořit. K dokonalosti se mu podařilo dotáhnout umění DJingu jako způsobu vyprávění hlubokých atmosférických příběhů. Jeho cílem je vzdělávání obecenstva, které když následuje jeho cestu, bývá odměněno neopakovatelným zážitkem.

Čtyřikrát po sobě zvítězil v prestižní anketě RA TOP 100 DJs a jeho aktuální Essential Mix b2b Ame byl vyhlášen jedním z nejlepších mixů roku 2016. Dixon je fenomén a vládce současné undergroundové elektroniky a v březnu nám předvede, proč je tomu tak.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY