Marie Rottrová bude již v úterý slavit v pražské O2 areně

20.12.2016 11:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud si chcete předvánoční shon zpříjemnit výjimečným hudebním zážitkem, máte dnes večer (úterý 20. prosince) možnost. V pražské O2 areně oslaví Vánoce i své životní jubileum Marie Rottrová.

"Je to vůbec poprvé, co se v největší české hale posluchačům představím. Trochu mě z toho mrazí v zádech, ale moc se těším, že všem připravíme krásný večer," dodává česká Lady soul, která díky svému projevu, energii, barvě hlasu a eleganci patří již několik dekád mezi naše nejoblíbenější zpěvačky.

Půjde sice o vánoční koncert, ale podtitul "75" jasně naznačuje, že Marie Rottrová bude v naší největší hale zároveň slavit. S tím souvisí i celá řada hostů, kteří na její koncert dorazí. Svoji účast přislíbil Petr Němec, Jaroslav Wykrent, Jiří Pavlica a kapela Hradišťan nebo herec Jiří Bartoška.

Kromě toho, že se zpěvačka dnes pokusí vyprodat pražskou O2 arenu, nebrání se v příštím roce ani myšlence na novou studiovou desku. "Pravda, trochu o tom přemýšlím a ujasňuji si, jak by měla vypadat, protože nechci vydat 'jen' posbírané písničky, ale chtěla bych něco víc. Uvidím, jestli se mi to podaří. Nějakou myšlenku mám, ale tu nebudu dopředu prozrazovat. Zatím je to tedy jen v mé hlavě," dodává sama Rottrová, které do velkého koncertu zbývá už jen pár hodin.

Pokud si dnešní hudební zážitek nechcete nechat ujít, máte možnost vstupenky zakoupit ještě na pokladnách O2 areny. Seženete je v cenových relacích 490 až 890 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY