Fifth Harmony vkročí do nového roku pouze ve čtyřech

19.12.2016 15:40 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Prostřednictvím facebookového profilu oznámila kapela Fifth Harmony, že je opouští devatenáctiletá Camila Cabello. Zbývající členky Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane a Lauren Jauregui budou nadále vystupovat ve čtyřech.

Ve vzkazu zpěvačky uvádí, že po více než čtyřech letech společné práce byly informovány jejími zástupci, že se Camilla rozhodla opustit formaci. Popřáli jí všeho nejlepšího a vyjádřili vděk fanouškům.

V prosinci letošního roku oznámilo, tehdy ještě pětičlenné uskupení slepené z účastnic soutěže The X Factor USA, že v roce 2017 chystají vydání nového alba. Jane prozradila v rozhovoru pro rádio, že se bude jednat o skutečně povedenou desku.

Ačkoliv se sólovým proejktům věnují i ostatní zpěvačky Fifth Harmony, fanoušci jsou jimi prostřednictvím sociálních sítí neustále ujišťováni, že rozpadnutí formace nepřichází v úvahu. Nutkání se po určitě době odtrhnout a vrhnout se na individuální dráhu není v případě uměle složených kapel překvapivé. V talentové soutěži, z níž Fifth Harmony vzešla, se její členky primárně prezentovaly jako sólistky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY