Pokáč si v 360 stupních stýská, že "Nikde žádnej sníh"

19.12.2016 15:58 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Se svojí troškou do mlýna v rámci písní s vánoční tematikou přispěchal i Pokáč. Skladbu "Nikde žádnej sníh" už prezentoval loni (akusticky na Václavském náměstí), teprve nyní ji však regulérně nahrál a natočil videoklip, který je zábavou především pro fanoušky technologických vychytávek. Je totiž natočen sice na jeden záběr, zato ale ve verzi 360°.

V samotném klipu si zahráli i Pokáčovi kamarádi Voxel a Light & Love. Právě s Voxelem nedávno dokončili "Tour co sedne" a sám Pokáč si průběžně prokousává díru do virálního světa krátkými klipy, v nichž glosuje dění ve společnosti i na sociálních sítích.

"Nikde žádnej sníh" je jednoduchá kytarová píseň, kterou si hned po prvním poslechu můžete sami zahrát, protože hned pod videoklipem je text skladby i s akordy. Jednoduchost ale tady nemá rovnítko s hloupostí a vlezlostí. Naopak zde Pokáč s lehkostí porovnává střet reality s původní vizí Vánoc, tak jak to před lety udělal třeba Pavel Helan s "Vánočním Otčenášem". Nejpodstatnější je totiž poselství na konci, že se stejně na ty svátky těší jako každý rok.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY