Celeste Buckingham vydává výběrové CD a DVD. Navíc pokřtila debutové EP "Dreamgirl" své sestry

21.12.2016 13:42 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Celeste Buckingham se loučí s rokem 2016 výběrovým CD a DVD "The Best Of Celeste". Zatímco deska obsahuje hlavně zpěvaččiny singly, na DVD se dostaly i zajímavé speciality. Jedná se především o nikdy nezveřejněná videa, zákulisní záběry točení jednoho z klipů a dvě předělávky zpěvaččiných hitů, které jsou natočeny jiným způsobem.

Pro Buckingham je to uzavření jedné kapitoly v hudební kariéře. Během ní mimo spoustu jiných aktivit stíhá i pomáhat sestře Carmel, která nyní vystupuje pod jménem Carmel Paradise, a v půlce prosince vydala debutové EP "Dreamgirl". Celeste se stala jeho kmotrou.

Obě dvě ještě před startem svých hudebních kariér napsaly v roce 2007 knihu pohádek "Stratená princezná" a nyní ji vydávají už potřetí. První vydání přitom vyšlo dost neúplné, proto teď přichází na řadu další reedice. Před dvěma lety totiž sestry objevily při třídění starých materiálů věci, které bylo třeba do knihy ještě doplnit, aby byla kompletní. Carmel navíc dříve nevěřila v to, že by mohla být dobrá zpěvačka, proto jako první začala psát pohádky. Jak jí to jde jako zpěvačce, můžete posoudit z poslechu EP.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY