Jedenáctiletý Cruz Beckham debutuje charitativním singlem "If Every Day Was Christmas"

21.12.2016 11:35 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Nejmladší syn Victorie a Davida Beckhamových Cruz Beckham se vydává ve stopách slavné maminky, bývalé členky dívčí formace Spice Girls. Debutový singl nazval "If Every Day Was Christmas" a přispívá s ním na charitu. Jedenáctiletý Cruz se slavným rodičům narodil jako třetí 20. února 2005. Mimo dvou starších bratrů má ještě pětiletou sestru Harper Seven. Výtěžek z debutového singlu poputuje nadaci Global's Make Some Noise, která v Anglii podporuje znevýhodněnou mládež a mladé lidi.

Samozřejmě budou existovat mnozí, kteří budou k poslechu songu přistupovat s mnoha předsudky. Rodiče jsou bohatí, slavní, Victoria zná v hudební branži mnoho vlivných lidí, dobré producenty, s Davidem mají skvělé kontakty na důležitých místech. Cruzovi se tak cestička bude zřejmě vyšlapávat jednodušeji než jiným zpěvákům.

I já jsem k tomuto songu přistupoval s lehkým despektem. Jaképak bylo překvapení, když začnete zjišťovat, že je to celkem pohodový pop a milý hit. Není to žádná bomba, která posluchače posadí na zadek, ani videoklip nepřekypuje kreativitou. Na jedenáctiletého chlapce je to ale poměrně slušný výkon, a i když si lehce šlape ve výslovnosti na jazyk, písnička žádnou ostudu nedělá. Tak uvidíme, jak se mu bude dařit dál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY