Paul McCartney vydá v březnu reedici desky "Flowers In The Dirt"

22.12.2016 09:41 - Milan Menčík | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

Paul McCartney hodlá pokračovat v poctivých reedicích svých studiových alb. Loni se dostalo na desky "Tug Of War" či "Pipes Of Peace", 24. března příštího roku vyjde nahrávka "Flowers In The Dirt". Fanoušci se mohou těšit kromě remasterované původní studiovky i na kopec bonusů a dosud nevydaná dema písní, na kterých spolupracoval i Elvis Costello.

"Neslyšel jsem tyto nahrávky spoustu let. Když jsem si je pustil, věděl jsem, že je musíme vydat. Poslali jsme ukázky i Elvisovi a jemu se opravdu líbily. Tak jsme si řekli, že je musíme vydat třeba jako EP. No a teď přišel ten správný čas," prozradil McCartney magazínu Rolling Stone. Konkrétně jde o písně "My Brave Face", "You Want Her Too", "Don't Be Careless Love", "That Day Is Done" či skladbu "The Lovers That Never Were". Ta vyšla na McCartneyho albu z roku 1993 "Off The Ground". Navíc budou opět zveřejněny písně "So Like Candy" a "Playboy To A Man", které zase vyšly na albu Elvise Costella "Mighty Like A Rose" v roce 1991.

Reedice bude k mání v několika verzích. Mimo vinylu a CD vyjde i DVD se třemi dosud nevydanými krátkými filmy o vzniku desky, hudebními videy a dokumentem "Put It There" z roku 1989. V deluxe edici nebude chybět dvaatřicetistránková kniha s ručně psanými McCartneyho texty písní a poznámkami, obohacena o fotografie Lindy McCartney. Čtyřiašedesátistránková verze knihy bude skrývat fotky z natáčení videa k "This One" a konečně stodvanáctistránková publikace bude mapovat nahrávání desky a rozhovory s Costellem i McCartneym.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY