DJ Wich předvádí na svém novém albu hvězdné obsazení

15.12.2016 16:25 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Z dílny legendárního producenta přichází jedno z nejvíce očekávaných tuzemských alb tohoto roku. Představí na něm dlouholeté zkušenosti za doprovodu toho nejlepšího ze současné česko-slovenské scény. Album "Veni, Vidi, Wich" nabídne nový zvuk a seznam zajímavých hostů.

DJ Wich vydal za svou kariéru nespočet skladeb, videoklipů a alb, jejichž počet se rozšíří o třetí sólový projekt. Nadupané album vychází 15. prosince. Nese název "Veni, Vidi, Wich", obsahuje 22 skladeb a o hosty nebude nouze. DJ Wich na ní propojil ty největší ikony české a slovenské hudební scény. Slyšet tak můžete ty nejznámější jména jako je Rytmus, Majk Spirit, Ego, Ben Cristovao, Paulie Garand, Marpo, Rest, Prago Union, Orion a spoustu dalších.

První ochutnávkou z tohoto projektu je videosingl "Tempo", ke kterému si přizval dvojici slovenských rapperů Kaliho a Separa. Klip má za necelé dva měsíce od zveřejnění tři miliony zhlédnutí.

Vydání alba "Veni, Vidi, Wich" proběhne 15. prosince. Release se uskuteční v pražském Sneaker Barber/Garage store. Křtít se bude 18.3.2017 v pražském SaSaZu za účasti většiny hostů.

Osmatřicetiletý rodák z Prahy se věnuje produkci a DJingu již od roku 1998. Tehdy vzniklo duo Indy & Wich, které položilo základní kameny české hiphopové scény. Tvořil hudbu k filmům "Gympl" a "Ulovit miliardáře". Za svou dlouholetou kariéru získal také mnoho ocenění, mezi nimiž nechybí Anděl, Žebřík nebo YouTube Awards.

Nové album "Veni, Vidi, Wich" je jeho třináctým hudebním projektem. Z hudební česko-slovenské špičky s ním už spolupracovali prakticky všichni. Na jeho albu "The Golden Touch" se objevily i světové hvězdy, například Lil Wayne, M.O.P. nebo Talib Kweli. DJ Wich je producentskou stálicí, která se v branži pohybuje velmi úspěšně téměř dvě dekády a zajisté má i nadále co nabídnout.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY