Hana Zagorová přeložila kvůli nemoci vánoční koncert v Lucerně

12.12.2016 12:01 - Milan Menčík | foto: Anna Kovačič

Závěr letošního roku je pro české zpěvačky hodně nepříjemný. Lucie Bílá byla kvůli nemoci nucena přeložit své dva beznadějně vyprodané koncerty v O2 areně na začátek ledna a nyní ji nechtěně následuje i Hana Zagorová. Její tradiční vánoční koncert byl naplánován na 14. prosince do Lucerny, zdravotní stav zpěvačky však postavil nečekanou závoru. Vystoupení se tak přesouvá se na 22. ledna, vstupenky zůstávají v platnosti.

"Hanka má silnou virózu. Ona i Štefan. Je tak nachlazená, že zpívat prostě nemůže, a nešťastná, že musí zklamat svoje fanoušky, kteří se na každoroční vánoční Lucernu těší. Nový termín je oznámen na 22. ledna," prozradil pro Blesk.cz šéf doprovodné kapely Boom! Band a zároveň manažer zpěvačky Jiří Dvořák. Do Lucerny už se přitom těšilo téměř tři tisíce lidí, kteří si koupili vstupenky.

Zagorová byla přitom letos největším překvapením letních festivalů, jejichž návštěvníky rozpumpovala směsice především starších hitů. Že v nové a kvalitní tvorbě nepřestává pokračovat, potvrdila letošní povedenou deskou "O lásce".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY