Paul van Dyk se po těžkém zranění vrací do formy. Před Vánoci dvakrát roztančí Berlín, v únoru opět Prahu

10.12.2016 14:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Paul van Dyk letos prožil asi nejsložitější rok svého dosavadního života. V únoru se během vystoupení v Holandsku zřítil z pódia, byl v kómatu a mnoho lidí už ani nevěřilo, že se opět vrátí k hudbě. To se mu nakonec povedlo. Za pár dní to hned dvakrát předvede v Berlíně a koncem února příštího roku se vrátí i do České republiky.

Paul van Dyk je asi největší žijící německou legendou taneční hudby. Hrdý zastánce trance měl po nehodě v Utrechtu poraněný mozek a mnoho zlomenin, ale díky své houževnatosti a bojovnosti se již po třech měsících léčení a rehabilitací opět ukázal za mixážním pultem.

Stále však trpí bolestmi, má problémy s mluvením, chůzí a celkově ho tělo ještě stále neposlouchá tak, jak by mělo. Přesto si ani v letošním roce neodpustí tradiční pokračování Vandit Nights, která se uskuteční 17. prosince v berlínském Kesselhausu. Lístky na jeho pravidelnou předvánoční show byly ale tentokrát tak rychle rozebrány, že se Paul van Dyk rozhodl přidat další vystoupení, které se uskuteční na stejném místě o den dřív, tedy 16. prosince. Zatímco ho v původním termínu doplní kolegové Jordan Suckley a Chris Bekker, přidanou show, na kterou seženete lístky například zde, bude mít na starosti sám a přislíbil minimálně pětihodinový set.

Pokud byste to měli do Berlína daleko a nechcete vystoupení německého DJe spojit například s předvánočními nákupy, stačí počkat do února příštího roku. Již pětadvacátého dne tohoto měsíce se opět vrátí i do České republiky. Tentokrát roztančí pražský klub SaSaZu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY