Sia si v "Angel By The Wings" zase pěje to svoje. A opět okouzluje

03.12.2016 17:59 - Daniel Košťál | foto: facebook interpreta

Pokud byste řekli, že Australanka Sia vydává poslední dobou každý měsíc nějakou novou píseň, nebyli byste daleko od pravdy. Po říjnové deluxe edici svého posledního alba "This Is Acting" a ani ne čtrnáct dní starém "Never Give Up" nám prosinec přináší novou nadílku téhle soundtrackové královny.

Tentokrát se sice nejedná o žádné ždímání hollywoodských trháků (ani o čtvrtou vykrádačku sama sebe "Cheap Thrills 4.0"), ale o doprovod dokumentaristického vyprávění "The Eagle Huntress", přesto se však zpěvačce podařilo skladbu "Angel By the Wings" refrénem "You can do anything" zasadit do svého už typického vzorce povzbudivých textů. Nač chodit kolem horké kaše, Sia už poslední dobou nic jiného vlastně ani nepíše. A ono jí to zase vzhledem k námětu snímku prošlo.

Abychom byli přesnější, prošlo to hlavně díky vynikající práci producenta Grega Kurstina, který přetrhl Siinu nit rytmických rádiových hymen a výpravnou klavírní produkcí dal po dlouhé době prostor zazářit i jejímu jemnějšímu projevu, který místy zní...inu, andělsky. Jako celek pak skladba zní mnohem sympatičtěji než leckterý ze zpěvaččiných posledních pokusů, za což si hlavně Greg zaslouží hodnocení 8/10, zatímco zpěvačce přejeme do budoucna větší inspiraci při psaní textů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY