Simple Plan sází v "Perfectly Perfect" na emoce a lásku

03.12.2016 12:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Simple Plan v současné době na velkém světovém turné poctivě propaguje svoje aktuální studiové album "Taking One For The Team", s kterým se letos představila i v České republice. Samozřejmě ale nezapomíná ani na rádia a hudební kanály, do kterých právě uvádí nový song. Naposledy nás potěšila singlem "Singing In The Rain", krátce před Vánoci se rozhodla vsadit na dojemnou baladu.

Píseň "Perfectly Perfect" má podobné poselství jako třeba hit "Beautiful" od Christiny Aquilery, tedy že každý jsme jiný, ale zároveň určitým způsobem krásný a jedinečný. Kanadská pětice šla ve svém poselství ještě o trochu dál a z řad svých fanoušků vybrala několik, kteří před kamerou vypráví o tom, jak se poznali se svým protějškem, co jim na nich ze začátku třeba vadilo, co oni sami na sobě nemají rádi a jak toho druhého vnímají nyní.

Celý vizuál je strategicky černobílý a jeho největší síla je v přirozenosti, krásně obyčejných záběrech a opravdovosti, která z něj číší. Po hudební stránce kapela nabízí další dojemnou baladu, na které jsou Simple Plan opravdoví experti. Že by další hit?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY