Prožij Sziget 2016 znovu, je tu aftermovie festivalu

25.11.2016 17:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sziget na rok 2017 plánuje velké oslavy 25. výročí konání festivalu. Že to bude stát za to, je snadné si představit i díky zhlédnutí nového aftermovie z ročníku 2016. Festival myslí na pohodlí a zábavu návštěvníků pro příští ročník po všech stránkách. To dokazuje i spolupráce s Viber a řada novinek ve festivalové komunikaci, nejen před samotnou akcí, ale i průběhu v Szigetu. Vstupenky na Sziget 2017 (9.-16.8.2017) jsou dostupné za sníženou cenu jen do konce letošního roku na www.szigetfestival.cz.

AFTERMOVIE

Každoročně fanoušci Szigetu netrpělivě očekávají aftermovie. Konečně je video připraveno a všichni si mohou připomenout neuvěřitelných sedm dní na ostrově v centru maďarské metropole Budapešti, kde se festival koná. V temném deštivém podzimním období se záběry ze slunečného Szigetu jeví možná trochu nepatřičně, ale skvěle zachycují atmosféru tohoto jedinečného festivalu.

VIBER

Fanoušci Szigetu mají nyní možnost sdílet pozitivní energii a nadšení z festivalu prostřednictvím celosvětově populární platformy Viber díky unikátní sadě nálepek festivalu Sziget. A ve veřejném Sziget chatu lze získat exkluzivní informace a postřehy ze zákulisí Szigetu.

Viber a Sziget stále pracují na vylepšení vzájemné komunikace. "Viber a Sziget letos v létě představili jedinečnou a exkluzivní službu, která je zcela zdarma: osobní festivalové zprávy odeslané v reálném čase na telefony návštěvníků festivalu s aplikací Viber v době konání festivalu. Milovníci festivalu také sledovali veřejný chat Szigetu, aby měli přehled o aktualizacích a užívali si překvapení hlavního pódia s naší Kiss kamerou. Sada nálepek Sziget je dalším, ale jistě ne posledním krokem spolupráce k vytvoření nejvýznamnější festivalové komunikace, která existuje," řekl Atanas Raykov, generální ředitel CEE společnosti Viber.

O festivalu Sziget

Festival Sziget, Ostrov svobody, je sedmidenní festival, který se koná na krásném zeleném ostrově uprostřed Budapešti. Celotýdenní non-stop událost, kde najdete zhruba 50 programových stanovišť a nabídka zahrnuje okolo 200 událostí denně, je považována za jedno z nejlepších a největších multikulturních setkání na světě. Jména účinkujících kapel sahají od těch největších na mezinárodní poprockové scéně až po hvězdy elektronické a world music, i když tu při procházce po obrovském festivalovém areálu najdete i metal, folk, jazz, blues, alternativní, a dokonce i klasickou hudbu.

Sziget není jen hudba, nabízí také různé kulturní programy jako divadla, cirkus nebo výstavy. Také tu najdete pláž, kde si můžete do sytosti užít léta a Dunaje. Také jde o jediný velký festival, kde najdete autentickou romskou hudbu a místo pro gay komunitu. A neměli bychom zapomínat na to, že festival se nachází uprostřed Budapešti, turistickém městě s živou kulturní scénou, krásnými historickými budovami, tureckými lázněmi a s hospodami, které záměrně vypadají jak před demolicí. Festival ročně přiláká více než 496 000 Szigeťanů během týdne svého konání.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY