Černobílá noc a den Adriana T. Bella

29.11.2016 19:37 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Adrian T. Bell má v poslední době velmi napilno. Kromě domovských The Prostitutes, se kterými před necelým rokem vydal čtvrtou desku "Zum Passer" a momentálně se nachází ve fázi příprav jejího následovníka, se věnuje i sólové kariéře. Na ni našel čas i letos a připsal si již druhé studiové album "Night And Day". Očekávání, která předcházela jeho vydání, byla splněna a držitel ceny Apollo za debutovou nahrávku ukazuje i nadále velkou chuť pracovat a posunovat hranice své tvorby.

I druhý singl z druhé desky doprovází černobílý videoklip, ve kterém účinkují i některé stejné postavy. Jsou jimi dvojčata Denisa a Simona Katzer, které zpěváka pěvecky doprovází i během koncertů. Za snímkem stojí Bellova dcera Sophie Claire Bell. Ta se postarala i o vizuál k písničce "Realize" z debutové desky.

Skladba "Night And Day" působí jako soundtrack k filmu, vedená Bellovým podmanivým vokálem, doplněná netypicky piánem a flétnou a výborně koresponduje s uměleckým videoklipem. Všechny záběry se týkají dvou již zmíněných hlavních hrdinek, které se nachází v různých prostorech, obě představující svůj protiklad - jedna v černém, druhá v bílém...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY