Rammstein v květnu příštího roku zahrají v pražském Edenu

22.11.2016 17:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již týdny se spekuluje o tom, zda rok 2017 přinese nové studiové album německých Rammstein, či zda kapela vyrazí alespoň na pořádné turné, během kterého se vrátí i do České republiky. Nyní lze konečně souhlasně odpovědět alespoň na druhou otázku.

Agentura Live Nation totiž právě oznámila, že Rammstein v příštím roce opět doveze do Prahy - 28. května 2017 šestice hudebníků obsadí Eden Arénu. Kapela z Východního Berlína se v Praze představila naposledy v listopadu 2011, kdy beznadějně vyprodala pražskou O2 arenu. Tentokrát ji ale čeká o trošku větší úkol.

Till Lindemann, Richard Z. Kruspe, Paul H. Landers, Oliver Riedel, Christian "Flake" Lorenz a Christoph "Doom" Schneider spolu fungují již dvaadvacet let a za tu dobu se stali jedním z neúspěšnějších německých artiklů. Na svém kontě mají šest studiových alb, dva živáky, výběrové album a něco kolem pětadvaceti singlů. Díky tomu si vypěstovali fanouškovskou základnu, která po světě činí milióny posluchačů.

Největší obdiv svých fandů ale Rammstein sklízejí na koncertních pódiích. Jejich živá vystoupení jsou plná pyrotechnických efektů, obscénních gest, vizuálních vychytávek a především energie. A přesně takovou show přivezou v příštím roce i do Prahy.

Vstupenky na jejich koncert seženete v síti Ticketpro a Ticketportal od 25. listopadu, kdy v 9 hodin ráno začne předprodej, a zaplatíte za ně od 1 490 Kč do 2 250 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY