Nezastavitelná Sia představuje píseň "Never Give Up", která ale nebude její jedinou novinkou

22.11.2016 08:27 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Hitmakerka Sia si nedává ani chvíli oddychu. Před nedávnem vydala rozšířenou deluxe edici svého alba "This Is Acting" a už servíruje další zbrusu nový singl. Píseň "Never Give Up" se objeví na soundtracku australského filmu "Lion", kde si zahraje například Nicole Kidman či Rooney Mara. I když nový snímek bude dramatem o přežívání v Kalkatě, Sia tvůrcům filmu dodala optimistický hit.

Song "Never Give Up" se může vesele zařadit k peckám, jako jsou "Cheap Thrills" nebo nedávná "The Greatest". Všechny tyto tři písničky mají společný houpavý rytmus, lehce exotické tóny a nakažlivý refrén. V nové skladbě se v úvodu rozjedou indické rytmy, následuje typický chraplák zpěvačky, jejímž slovům nikdo nerozumí, a vše je korunované úderným refrénem. Její rukopis se sice stále opakuje dokolečka, ale kupodivu to stále funguje, takže dáváme 8/10.

Soundtrack k filmu "Lion" není jediným, kam zpěvačka přispěje svojí písní. V lednu příštího roku bude mít premiéru dokumentární snímek "The Eagle Hunters", na jehož doprovodné album dodala skladbu "Angel By The Wings". Obě skladby produkoval Greg Kurstin a premiéra podmanivé balady se očekává začátkem prosince.

Sia má s tvorbou písní pro filmy bohaté zkušenosti. Její další hitovky se objevily ve filmech, jako je nová verze muzikálu "Annie" (písně "You're Never Fully Dressed Without a Smile" a "Opportunity"), katastrofický film "San Andreas" (coververze "California Dreamin") nebo pár měsíců starý artový horor "The Neon Demon" (song "Waving Goodbye").



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY