Rihanna připravila na prosinec speciální box

22.11.2016 11:43 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Velký zájem o vinyly, který hudební průmysl v posledních letech zažívá, dohání interprety k vydávání speciálních boxů se všemi studiovými alby. Nedávno tak poprvé učinil Sting, spolu s novou deskou tak chytře udělali i Bon Jovi a krátce před Vánoci to samé čeká i Rihannu.

Rihanna - Studio Album Vinyl Box
© facebook interpreta
Ta je jednou z nejúspěšnějších zpěvaček posledních dvou dekád. Po světě prodala přes dvě stě miliónů nahrávek, a tak je logické, že i její vinylová kolekce bude něčím výjimečným. V krásném boxu se bude ukrývat nejen všech osm studiových alb na černé desce, ale doplní je i dva krásné dárky.

Tím prvním bude limitovaný slipmat (podložka, která se umisťuje mezi talíř a vinyl) s natištěným podpisem zpěvačky a druhým rozsáhlá kniha, která dohromady spojí obsah všech bookletů zmiňovaných alb, tedy desek "Music Of The Sun", "A Girl Like Me", "Good Girl Gone Bad", "Rated R", "Loud", "Talk That Talk", "Unapologetic" i letošní "Anti".

Celý luxusní box, který bude samozřejmě obsahovat i kód ke stažení všech desek ve formátu MP3, se na trhu objeví 16. prosince, tedy dostatečně s předstihem, abyste si ho mohli nadělit pod vánoční stromek. Bohužel budete muset sáhnout trochu hlouběji do kapsy, například v Anglii bude stát dvě stě padesát liber, tedy něco kolem osmi tisíc korun.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY