Twenty One Pilots vydají za pár dní speciální nosič

20.11.2016 16:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud patříte mezi ty, které pohltila mánie jménem Twenty One Pilots, pomalinku si střádejte penízky. Již za pár dní kapela vydá pro fanoušky jeden velmi výjimečný nosič.

Tyler Joseph a Josh Dun mají za sebou vyprodané evropské turné a v lednu budou pokračovat zastávkami v Americe a Austrálii, na kterých vydrží až do první poloviny dubna. Než se ale tak stane, objeví se na trhu živák s prostý názvem "Blurryface Live". Mezi CD nosiči ho ale nehledejte, k mání bude prozatím pouze na vinylu a v plánu není ani digitální vydání.

Speciální trojvinyl červeno-černé barevné kombinace vyjde 25. listopadu a půjde o tzv. picture vinyly s potisky, na kterých budou vyobrazeni členové kapely v akci. Obsahem bude záznam drtivé většiny koncertu, který kapela odehrála letos ve Fox Theater v Oaklandu. I vzhledem k relativně vysoké ceně bude o komplet určitě velký zájem, přičemž již nyní si ho můžete předobjednat zde.

Pro úplnost ještě dodejme tracklist, který tvoří tyto songy: Heavydirtysoul, Stressed Out, Guns For Hands, Migraine, Polarize, We Don't Believe What's On TV, The Judge, Lane Boy, (Medley Mashup), Doubt, Message Man, Holding On To You, Ride, The Run And Go, Tear In My Heart, Car Radio, Goner, Trees.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY