Budete zírat! Britney Spears a Tinashe společně řádí v jednom klipu

19.11.2016 15:23 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Někteří z nás Britney Spears už pomalu pohřbívali, nyní na vás ale apeluji, ať s dovolením zastavíte. To, co nám nestyda Spears předvádí v novém klipu, totiž rozhodně do rakve nepatří. Zpěvačka aktuálně vydala nový klip pro skladbu "Slumber Party" a nutno uznat, že je to vskutku vzrušující podívaná.

Pro svůj oficiální druhý singl z desky "Glory" si Britney přizvala pomocnici. Skladbu zremixovala s RnB vycházející hvězdou Tinashe. Když už byla děvčata spolu ve studiu, tak se zřejmě rozhodla svoji spolupráci zpečetit i hudebním klipem, který zrežíroval Colin Tilley. Pravda, ani výborný hlas Tinashe lehce nudnou píseň nezachránil. Videoklip jí ale dodává ty pravé grády.

Masky, muži v oblecích a ženy v krajkovaném spodním prádle. To celé působí ve videu luxusním a sexy dojmem. Už od samotného začátku, kdy Britney přijíždí na hříšný zámek, se v divákovi hromadí napětí, kdy se to asi všechno semele. Vyzdvihnout musíme také taneční kreace, během kterých se dámy neúprosně osahávají. Originální choreografie nenechá chladným nikoho. A závěrečná scéna, kdy se na stole rozlije mléko, které Britney v pozici shrbené kočky vylíže? To už budete potřebovat studenou sprchu, přátelé.

Svůdný klip se princezně popu bezpochyby vydařil na jedničku. Nejen, že si některé scény budete ještě několikrát opakovaně přehrávat, ale také ve vás zanechá pocit, že hvězda teenagerů z devadesátých let se vrátila. Bez ohledu na to, že dnes už je matkou dvou synů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY