Robbie Williams je v klipu k "Love My Life" v obklopení krásných žen a kamer

15.11.2016 15:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britský zpěvák Robbie Williams prožívá jedno z nejúspěšnějších období své hudební kariéry. Jeho nové album "The Heavy Entertainment Show" se v minulém týdnu dostalo na první příčku britské albové hitparády, čímž se Robbie stal nejúspěšnějším britským sólovým umělcem všech dob. Dokázal to již podvanácté, stejný počet vítězství má zatím jen Madonna, o jedno více pak Elvis Presley.

Na jeho novinku se stály v obchodech i fronty a na jednom místě dokonce došlo ke rvačce, když zájemci začali bojovat o poslední tři kousky, které byly v prodejně ke koupi. Mánii kolem své osoby Robbie ještě více rozvířil oznámením velkého turné, neb lupeny na všechny koncerty jdou dle očekávání na dračku.

K tomu všemu zpěvák absolvoval v posledních dnech i velké propagační turné po Evropě, během kterého zavítal například do Francie, Finska, Švédska nebo sousedního Německa. Aby nepodcenil v rámci propagace své novinky vůbec nic, uvedl do rádií další singl "Love My Life", ke kterému počátkem týdne představil i vizuál.

Po nákladném klipu k "Party Like A Russian" vsadil na jednoduchost, která se vyplatila. Video k baladě "Love My Life" zachycuje Robbieho na procházce, obklopen dvanácti krásnými ženami, které jeho každý krok zaznamenávají na kameru. Zdá se vám to málo? Podívejte se sami, pochopíte, že to je naprosto dostačující.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY