Fergie se s novinkou "Life Goes On" vrací do formy

12.11.2016 18:43 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Když se Fergie v létě nečekaně vytasila s neuvěřitelně ujetým singlem "M.I.L.F. $" (navazujícím na loňský nevýrazný pokus o hit "LA Love"), málokdo čekal, že se vůbec kdy vrátí ona pohodová Fergie z roku 2007. Tehdy vydala skvělé popové album "The Dutchess", na něž by nyní měla navazovat novinkou "Double Dutchess". A díky třetí zveřejněné skladbě "Life Goes On" je konečně se znovu na co těšit.

Uvolněná novinka je zvukově zasazená v moderním popu, ale zároveň v ní nelze přeslechnout stopy devadesátých let, a především pak také zmiňovaného sólového debutu. Část, kde navíc americká interpretka rapuje, zní velmi uvěřitelně a zároveň svěže. Trocha pobrnkávání v pozadí by zase mohla fungovat v rádiích. A co je nejlepší - Fergie tentokrát netlačí na pilu a hlasově se vrací k jednomu ze svých největších hitů "Big Girls Don't Cry".

Kdy se chystané albové dvojky dočkáme, zatím není jisté. Ještě v létě to vypadalo, že nás od desky dělí jen pár dnů, do tohoto okamžiku však nebylo nic konkrétního oznámeno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY