Ferry Corsten a jeho projekt Gouryella chystají na prosinec krásný box

08.11.2016 13:16 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už to bude rok a půl, co holandský DJ a producent Ferry Corsten po dlouhých třinácti letech oživil svůj tranceový projekt Gouryella. Nejen, že s ním začal opět jezdit v rámci zbrusu nové audiovizuální show, ale vyplodil i dva nové singly. Vzhledem k tomu, že zpětná vazba fanoušků je obrovská, rozhodl se Ferry oprášit i starší hity a na první polovinu prosince připravil nádherný limitovaný box.

Gouryella - From The Heavens (Box)
© facebook interpreta
Luxusní box s názvem "From The Heavens", který bude v nákladu pouhých pěti set kusů, nabídne vše, co si opravdový fanoušek může přát. Základ bude tvořit stejnojmenné CD se všemi zásadními songy Gouryelly jako "Ligaya", "Gouryella" či "Tenshi", které doplní i novinky "Anahera" a "Neba". Poslední dvě budou zastoupeny i na krásném vinylu bílé barvy, a to v tzv. extended verzích, které ocení hlavně DJové.

Chybět nebude ani oboustranný plakát, náramek a vlajka - vše s logem projektu Gouryella a striktně limitované pro účely této edice. Aby byl dáreček pro fanoušky trance opravdu výjimečný, bude každý z boxů od Ferryho Corstena i vlastnoručně podepsán.

Dodejme, že jde o raritku, která se neobjeví v kamenných obchodech, a je tak k mání exkluzivně pouze v oficiálním shopu labelu. Pokud chcete mít tento kousek ve své sbírce i vy, objednat si jej můžete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY