Domácí future souloví The High Corporation vyjíždí na první turné

24.10.2016 18:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The High Corporation jsou pražský future soulový kvartet inspirovaný jmény jako Hiatus Kaiyote, James Blake, Kendrick Lamar nebo Erykah Badu. Přináší moderní mix elektroniky, hip hopu, dubu a soulu. Za krátkou dobu své existence se stihli zúčastnit desítky festivalů a předskakovat interpretům jako jsou Akua Naru, Selah Sue nebo Nekka. První turné "This Is Not Homework" se bude konat v jedenácti klubech v Čechách, na Moravě a na Slovensku. Turné vrcholí křtem nového EP "When I Went To School" 9. prosince ve Vile Štvanice v Praze.

Co říká k prvnímu turné zpěvačka Ashley S. Abrman: "Je nám cťou vyhlásiť príkaz vyššej moci, ktorá nás posiela na prve turněčko. Neubránili sme sa tejto." Narodila se v Houstonu a roky jezdila zpívat po tamních kostelech se svým otcem pastorem. Za zmínku určitě stojí, že se účastnila poslední Red Bull Music Academy. Na bicí v kapele uvidíte hrát Petra Hanáka, kterého můžete znát také z populární slovenské kapely Fallgrapp, Katarzia nebo 2127sounds. Na kytaru Michael Lužný, baskytara a synth Lukáš Mutňanský (Katarzia).

Turné se odehrává v jedenácti městech a podpoří ho například známí hudební producenti FVLCRVM v Brně 26.10, Jimmy Pé a Fallgrapp DJ set v Bratislavě a Novém mestě nad Váhom (3. a 4. listopadu), ale také skateboardingová parta MTS Crew v Jablonci nad Nisou 19. listopadu v Klubu na Rampě. Za The High Corporation stojí agentura Everything Goes Booking, která realizovala i jejich první videoklip k singlu "Maj in June" (režie: David Mencl, kamera: Tomáš Jelínek).

Turné se uskuteční v těchto městech a klubech:

26.10. -⁠ Brno -⁠ Kabinet Múz
2.11. -⁠ Olomouc -⁠ Jazz Tibet Club
3.11. -⁠ Bratislava -⁠ Kc Dunaj
4.11. -⁠ Nové Mesto nad Váhom -⁠ Za Rampami
5.11. -⁠ Uherské Hradiště -⁠ klub Mír
19.11. -⁠ Jablonec n. Nisou -⁠ Klub na Rampě
24.11. -⁠ Plzeň -⁠ Anděl Music Bar
26.11. -⁠ Karlovy Vary -⁠ Crux
3.12. -⁠ Písek -⁠ klub Divadelka
9.12 -⁠ Praha -⁠ Vila Štvanice -⁠ EP release party



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY