Michal Hrůza nahrál další povedenou filmovou píseň "Pro Emu"

27.10.2016 16:29 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že za pár let bude Michal Hrůza moci vydat speciální výběrovku, na níž budou pouze skladby, které nahrál a nazpíval pro filmy či seriály. Stačí si vzpomenout třeba na "Vyprávěj", "Padesátku" či "Zakázané uvolnění." Další položkou v jeho repertoáru je totiž opět filmová píseň, tentokrát pro snímek "Pohádky pro Emu".

Pro film, který bude mít premiéru 3. listopadu a hlavní role v něm ztvárnili Aňa Geislerová a Ondřej Vetchý, složil písničku nazvanou jednoduše "Pro Emu". A co o ní napsat jiného, než že je to typická hrůzovina posledních let, melodická pop-rocková nahrávka s jemným odérem elektroniky, jejíž refrén se vám hned uhnízdí v hlavě. Hrůza má prostě svůj standard, pod který nejde.

Doprovodný klip se pak samozřejmě skládá z prostřihů z filmu a záběrů na zpěváka s kapelou, kteří ale nehrají na nástroje, jak byste možná čekali, ale různě posedávají a tropí hlouposti v jednom pokoji. Nevýhodou klipu ale může být to, že po jeho zhlédnutí můžete nabýt dojmu, že jste vlastně už viděli i celý film a není třeba na něj jít do kina.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY