Beyoncé odzpívala vystoupení s krvácejícím uchem, fanoušci se nyní na její počest řežou

17.10.2016 18:48 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Beyoncé se zase jednou ukázala jako opravdová tvrďačka, bohužel nemohla čekat, že má i fanoušky, kteří se nechovají úplně normálně. Zpěvačka byla totiž v sobotu jednou z účinkujících na koncertu nazvaném Tidal X 1015 v newyorském Barclays Center. Při svém vystoupení si pravděpodobně náušnicí natrhla ucho a během písničky "Haunted" si toho všimla. Jako pravá profesionálka ovšem krev otřela a nerušeně pokračovala ve zpěvu.

Mobilní telefony návštěvníků však incident zaznamenaly, a tak se samozřejmě během pár hodin staly tyto záznamy hitem sociálních sítí. Kromě pochval na adresu samotné zpěvačky, která se nenechala rozhodit a zpívala dál, se ovšem vyrojilo i nemálo jejích příznivců, kteří se na její počest začali řezat na různých částech svého těla a fotky sebepoškozování začali dávat na internet s hashtagem #CutForBeyonce.

Výdělek ze samotné akce, na níž kromě Beyoncé vystoupili třeba i Nicki Minaj, Common, T.I. či Lauryn Hill, byl dán ve prospěch Robin Hood Foundation, která bojuje proti chudobě. Zpěvačka při svém koncertu mimo jiné vyzvala fanoušky, aby šli v nadcházejících prezidentských volbách určitě volit, vypadá to ale, že někteří si z jejího vystoupení odnesli úplně jiný nápad.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY