křičí pražští Limbo Planet v novém videoklipu - musicserver.cz">

"Chceme Fame!" křičí pražští Limbo Planet v novém videoklipu

09.10.2016 19:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Novým videoklipem k singlu "FAME" chtějí pražští Limbo Planet rozčeřit vody v malém českém hudebním rybníčku. A jelikož sláva znamená v českém prostředí být součástí showbyznysu, přizvali k účinkování v klipu prakticky celé jeho osazenstvo. Ve videu si tak zahráli například Helena Vondráčková, Tomáš Klus, Ektor, Vladimir 518, Petr Čech, Láďa Hruška, Bára Poláková a mnoho dalších. Podobnou sestavu ještě na české hudební scéně nikdo dohromady nedal.

Ke spolupráci na novém singlu a videoklipu přizvali Limbo Planet také DJe a producenta Kennyho Rougha a kameramana Zdeňka Sopůška. Tuto libereckou dvojici můžete důvěrně znát z velmi úspěšné desky "Boomerang" Paulieho Garanda. Kenny se na ní postaral o všechny beaty a o vizuální podobu většiny skladeb pak právě Sopůšek z Forward Creatives. Talentovaný kameraman ze severu Čech má pak na svědomí například i klipy pro ATMO music.

Kapela Limbo Planet se původně jmenovala Edward Fortyhands a s tímto názvem fungovala tři roky. V roce 2014 však nastal zlom. Skupina se rozloučila s původním basákem Jardou a za bubny se posadil nynější bubeník Marek. Zanedlouho se tenkrát ještě v tříčlenné sestavě (zpěv, kytara, bubny) rozhodli ukončit zaběhlý Edward Fortyhands a začít pracovat na novém projektu s českými text. Kapela je nyní už stabilní, má za sebou tři videoklipy a svojí produkcí schizofrenně osciluje mezi moderním metalcorem s trapovými prvky, popovými a zpěvnými songy a drum'n'bass rytmy. Pojí je dohromady ale vždy energie, kvůli které to celé dělají.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY