Trent Reznor přislíbil nový materiál Nine Inch Nails ještě na letošní rok

09.10.2016 16:42 - Aleš Lochman | foto: facebook interpreta

Trent Reznor před loňskými Vánoci uvedl na svém twitteru, že se na rok 2016 chystá návrat jeho domovské kapely Nine Inch Nails, přislíbil i další věci. V průběhu roku odtajnil práci na soundtracku pro dokument Leonarda DiCapria o klimatických změnách s názvem "Before The Flood", s parťákem Atticusem Rossem se pustili do dalšího filmového soundtracku "Patriot's Day". Film v režii Petera Berga pojednává o bombových útocích v Bostonu z roku 2013.

Jak to ale vypadá s novým materiálem Nine Inch Nails? Pravděpodobně bude ještě letos. Reznor na svém Instagramu zveřejnil fotografii se členy štábu zmíněného "Before The Flood" a pod příspěvkem brzy odpověděl na komentář žádající nový materiál slovy "Rok 2016 ještě neskončil." Jestli se tedy můžeme těšit na novou desku během následujících pár týdnů nebo budou jen oznámeny dodatečné informace, to se teprve uvidí. Fanoušci po celém světě ale šílí a jsou nadšení.

Poslední album projektu Nine Inch Nails "Hesitation Marks" vyšlo před třemi lety, podpořeno bylo masivním celosvětovým turné, během kterého kapela zavítala i do pražského Fora Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY