Korn se s Coreym Taylorem vydali v "A Different World" do animovaného světa

08.10.2016 16:50 - Aleš Lochman | foto: facebook interpreta

O Korn se v posledních týdnech mluví téměř v jednom kuse. Není divu, vždyť mají před vydáním zbrusu nového studiového alba "The Serenity Of Suffering", které se na pultech obchodů objeví 21. října.

Fanoušci se do této chvíle mohli pokochat videoklipy ke skladbám "Rotting In Vain" a "Insane", uveřejněn byl také duet s Coreym Taylorem ze Slipknot a Stone Sour. Skladba s názvem "A Different World" se už taky dočkala obrazového doprovodu.

Píseň nepostrádá všechny ingredience, které jsou pro Korn typické - tvrdé kytary, nahromaděnou agresi, příjemné melodické linky i nějaká tu elektronika. V animovaném videu nás mexický režisér krátkých snímků Luis Téllez provází myslí muže trpícího demencí. Klip je tak dostatečně ponurý, temný, plný nehezkých výjevů, ale atmosférou skvěle padnoucí k náladě skladby. "Píseň je o situacích, kdy čelíte bolesti a chcete utéct do jiného světa," říká frontman Jonathan Davis.

Připomínáme, že Korn se během nadcházejícího světového turné na podporu nového alba vrátí také do Prahy, 30. března vystoupí ve Foru Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY