Lady Gaga nám s "Million Reasons" dává milion důvodů, proč jí dát ještě šanci

06.10.2016 16:29 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

O Lady Gaga se v posledních dnech zase hodně mluví. Celý svět napjatě očekává její nové album "Joanne", které vyjde už 21. října, tento týden oznámila své vystoupení na Super Bowlu 2017 a již jsme ji mohli zahlédnout i v roli nové řady amerického seriálu "American Horror Story". Ať chceme, nebo ne, její jméno se na nás hrne opravdu ze všech stran.

Hlavní pozornost zpěvačka nyní zaměřila na propagaci vycházející desky ve stylu svých prvních vystoupení, kdy byla ještě neznámá Stefani Germanotta zpívající v amerických klubech. Malé prostory, nulové masy lidí, jedno fialové světlo a blondýna s růžovým kloboukem na hlavě a kytarou kolem ramen. Žádné extravagantní oblečky, žádní extravagantní tanečníci, žádná neonová pozlátka. Jako by se nám sama snažila ukázat, že ta její perfektní iluze, kterou jsme doposud znali, je dávno pryč. Můžeme to brát jen za další z mnoha póz, ale můžeme tomu i upřímně věřit.

V tomto stylu nám Lady Gaga představuje novou píseň "Million Reasons", romantickou baladu, v níž především vynikne její mocný hlas. Za doprovodu kytary se line jemný rytmus doprovázený houslemi. A náhle tu máme krásnou country píseň o té spoustě důvodů, které je potřeba mít, abychom vypadali v něčích očích lépe. Gaga vždy uměla psát dobré ploužáky, ale tento jako by vypadl z repertoárů velkých zpěvaček minulých a dávno zapomenutých dekád. Soudě podle dalších písní, které během svého prvního klubového vystoupení zazpívala, můžeme opravdu očekávat popové album ovlivněné hodně americkým folkem a country. A pokud vám Lady Gaga leze už pěkně na nervy, zkuste třeba právě Stefani Joanne Angelinu Germanotta. I tato holka má pořád co říct.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY