Tomáš Klus láká novým singlem "Dobré ráno" na chystané koncertní album

03.10.2016 12:58 - Milan Menčík | foto: facebook.com/Mezi ploty (Official site)

Tomáš Klus je po roční přestávce pln chuti a síly do hraní a skládání nových písní. Fanoušci se o tom mohou přesvědčit na právě probíhajícím RecyKlus Tour. Nyní zpěvák představuje nový singl "Dobré ráno". Ten by měl vyjít jako součást živé nahrávky z probíhajícího turné u vydavatelství Supraphon ještě před Vánoci.

"Singl 'Dobré ráno' je připomínkou každodenního stereotypu, který asi všichni známe z ranních tramvají a metra, z výhledů z okýnek aut v zácpách a ze střetů nedospalých pohledů v ulicích, které oplývají určitou poetikou. Onu monotónnost a zaběhlost těchto ranních procesů si beru na paškál, protože mě takové apatické ranní starty vlastně mrzí," říká Tomáš Klus.

Skladba je takovým synonymem pro chování věčně uspěchaných a nervózních lidí v dnešní době. Lepší než se usmát je poslat druhého člověka tam, kam slunce nesvítí. Hudebně melodická a velmi příjemná věc nabízí Kluse v poklidnější náladě a pěvecky jakoby nad věcí. Kéž by si z toho lidé vzali příklad a také to "takhle nechtěli".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY