Kryštof odehraje příští rok megakoncert na strahovském stadionu

01.10.2016 14:26 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Už před mnoha lety vyprávěl Richard Krajčo o svém snu vyprodat s kapelou Kryštof fotbalový stadion. Nyní pro splnění si tohoto odvěkého přání dozrál čas. Jelikož popularita formace je patrně na vrcholu a není problém za pár minut vyprodat v podstatě jakýkoli koncert, troufá si Krajčo a spol. rovnou na největší stadion - Evžena Rošického na Strahově.

"Ušli jsme dlouhou cestu od prvního koncertu, na který přišlo méně lidí, než nás bylo v kapele, až po téměř sto tisíc lidí na vyprodaném halovém turné k albu 'Srdcebeat' a našem vlastním festivalu Kryštof Kemp. V rámci oslav 25 let chceme udělat radost sobě i fanouškům a zahrát si na fotbalovém stadionu, což jsem klukům úplně na začátku fungování naší kapely slíbil a fanoušci nás k tomu několik let vybízejí," říká Richard Krajčo.

Předprodej vstupenek odstartuje 16. října hned ve dvou prodejních sítích. Koncert se uskuteční 16. září 2017 a zajímavou zprávou je i informace, že se jedná pouze o začátek oslav 25 let kapely, které potrvají celý rok. Proto vznikla i speciální webová stránka www.krystofnastrahove.cz, kde se zájemci dozvědí vše podstatné o největší tuzemské hudební události příštího roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY