The Weeknd začíná novou kapitolu jako "Starboy". Pomohli mu Daft Punk

01.10.2016 13:58 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Minulý týden se The Weeknd vrátil do hudebního éteru s novým materiálem nazvaným "Starboy". Zpěvák aktuálním singlem započal zbrusu novou éru svého charakteru i zvuku. Jako důkaz si na svém Instagramu dal k datu vydání písně popisek "R.I.P.", ostříhal své ikonické dredy a v novém klipu dokonce sám sebe zavraždil.

Track "Starboy" pochází z produkce francouzského elektro dua Daft Punk a popisuje Weekndovu snahu být globální celebrita a životný styl s tím spojený. V refrénu se umělec obrací ke svým fanouškům, kteří si koupili jeho alba, jsou jím posedlí a udělali z něj jednu z aktuálně největších hudebních hvězd: "Look what you’ve done, I’m a motherfuckin' starboy".

Zajímavý a velmi povedený videoklip plný luxusu a drahých aut režíroval Grant Singer. Weeknd ve své milionové rezidenci nejprve zlikviduje své staré já a pak zničí i ocenění, které za svou kariéru získal. V závěru odjíždí pryč v jednom ze svých vozidel. Děj videa má zobrazovat jakousi křehkost, která je s životem slavných spojena. Pro všechny fanoušky máme jen malou poznámu, že všechna vozítka, která máte možnost v klipu vidět, opravdu parkují i v reálném životě ve zpěvákově garáži.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY