Röyksopp klip k "Never Ever" utopili v barvách. Možná až moc

03.10.2016 11:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Začátkem září norské duo Röyksopp představilo svoji singlovou novinku "Never Ever", pro kterou byla opět po čase povolána na pomoc i zpěvačka Susanne Sundfør. První týdny zůstal song téměř bez odezvy, v rámci hitparádových úspěchů to dotáhl pouze na dvaadvacátou příčku norské singlové hitparády. Důvod je prostý - vydavatelství Universal Music začalo song nabízet rádiím až nyní, kdy byl ke klipu zveřejněn videoklip.

Režie videa se ujali sami Röyksopp a pěkně se v něm vyblbli. Vizuál hýří barvami, psychedelický podklad všech záběrů vcelku slušně udržuje divákovu pozornost a kostýmy všech zúčastněných nás navrací o několik desítek let zpět - na taneční parket sedmdesátých a osmdesátých let.

Pánové pro potřeby písně "Never Ever" stvořili několik vcelku bizarních postaviček, kterým následně kapela vytvořila i sérii virtuálních sběratelských karet. Zajímavostí je, že zmiňované postavy mají vcelku dokonale propracované charaktery a každému z nich Svein Berge a Torbjørn Brundtland přiřadili i vlastní playlist na Spotify.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY