Emma Drobná si s prvním videoklipem "Smile" dala pořádně načas. Vyplatilo se

24.09.2016 09:58 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Už je dávno po SuperStar a chystají se další řady talentových soutěží. Zatím poslední vítězka Emma Drobná si však tímto faktem rozhodně hlavu neláme a teprve nyní pouští do světa první videoklip "Smile", který ji ukazuje takovou, jaká je. Důvod čekání je prostý - možnost přečkat prvotní nával popularity, pozornosti odborných médií i bulváru a nenechat se ničím a nikým tlačit do něčeho, co by ji nenaplňovalo. Spolupracovníky našla v týmu Creative Music House, který je znám i díky umělcům nejzvučnějších jmen typu Richarda Müllera či Lucie Bílé. A začala pracovat na materiálu, který jí v duši přímo hoří.

Milovnice různých stylových žánrů od alternativy až po komerci natočila píseň, ve které je od každého něco a přitom to není bezduchý slepenec útržků, který nedává smysl. V textu "Smile", který napsala ještě během SuperStar, se odráží její pohled na lásku. "Většinou když skládám, tak v textu řeším, co se děje v mé hlavě a jaké mám pocity. 'Smile' není výjimkou. Je inspirovaný mým životem," vysvětluje Emma. Faktem dokreslujícím její osobnost, je i to, že i když název písně je pozitivní, ve skutečnosti se jedná o hlubokou sondu do duše plné melancholie a během videoklipu se zpěvačka ani drobně neusměje.

Režisérem snímku je Roman Valent a kameramanem Dušan Husár. Námět ke ztvárnění dodala sama zpěvačka, chtěla ukázat roztrojenou osobnost, přičemž každá část charakteru chce něco úplně jiného. Emma Drobná patrně sama sebe tak cítí a v kombinaci s půvabem, určitým tajemstvím, nádherným hlasem i dostatečnou dávkou sebevědomí dodává na česko-slovenský trh něco, co zde chybí.

Nyní si určitě dopřeje dostatek času pro skládání další tvorby. Cílem mladé zpěvačky do budoucna totiž je zaplnit koncert svým vlastním repertoárem. "Smile" je sice zatím jen první vlaštovkou, dráty s vysokým elektrickým napětím jsou ale pro ni teď pořádně nízko.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY