Kylie Minogue otevírá v Melbourne výstavu svých ikonických kostýmů

23.09.2016 14:21 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue za svoji skoro třicetiletou hudební kariéru absolvovala celou řadu koncertních vystoupení, které byly plné všemožných blyštivých kostýmů doplněných o peří a flitry. Její dnes již často ikonické kousky pro ni navrhovala taková jména, jako jsou Dolce and Gabbana nebo Jean Paul Gaultier. Ať už to byl leopardí boxerský overál s oušky, Asterixovská křidélka na hlavě nebo třeba slavné zlaté bikiny z videoklipu "Spinning Around", vše vždy Kylie představila světu s velkou grácií a noblesou.

V australském městě Melbourne je nyní možnost zhlédnutí osmi set různých převleků a doplňků, které Kylie během koncertů střídala třeba i sedmkrát za sebou. Výstavu s názvem "Kylie on Stage" připravilo Arts Centre Melbourne a potrvá tu až do 22. ledna 2017. Navíc je vstup do expozice zcela zdarma. Nechybí ani většina kostýmů, kterou mohl český divák vidět na třech show "X Tour", "Les Folies Tour" a "Kiss Me Once Tour" pořádaných v Praze. Pokud tedy máte cestu do Austrálie, můžete si zážitek zpříjemnit i touto netradiční výstavou.

O dalších plánech Kylie Minogue se ví jen velmi málo. V těchto dnech nafotila kalendář pro následující rok, který se ponese ve sportovním duchu, navíc podle světových bulvárů zpěvačka připravuje i reedici svého loňského vánočního alba. Na ní by se měl objevit i duet s Robbie Williamsem, se kterým popová diva válcovala hitparády v písničce "Kids" před patnácti lety. Zda nová verze její vánoční kolekce opravdu vyjde, bychom se každopádně měli dozvědět už velmi brzy. Vánoce se kvapem blíží a vydavatelství již pomalu prozrazují jména letošních vánočních desek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY